Gepost op

Pictostudio Pro is (bijna) af!

Goed nieuws! Pictostudio Pro is (bijna) af!

Alle belangrijke functies zijn uitgebreid getest en werken zoals het moet. Je kunt nu eenvoudig documenten opmaken, bewerken, openen en opslaan, printen en exporteren als PDF en je hebt toegang tot alle Visitaal-pictogrammen, klokken, timers en meer.

Het is feest, Pictostudio Pro is (bijna) af!

We beginnen daarom vandaag met een ‘soft launch’: we verkopen per direct nieuwe licenties, maar we wachten nog even met de promotie. Dat geeft ons de kans om onze testers als eerste te woord te staan. We kunnen jullie zo helpen als toch blijkt dat een bepaalde functie niet helemaal werkt zoals jullie hadden verwacht.

Tegelijk gaan we door met ontwikkelen van Pictostudio Pro. De komende twee maanden gaan we sjablonen voor veelvoorkomende situaties toevoegen, zoals recepten, stappenplannen en dagschema’s.

Ook willen we het maken van stickervellen versimpelen door de meest gebruikte stickervellen in te bouwen. Het is straks mogelijk om bij het maken van een nieuw document het merk stickervel dat je gebruikt te selecteren. Het document krijgt automatisch de juiste maten en je hoeft niet eerst zelf de pagina-indeling aan te passen.

Het is voor professionals in de zorg en het onderwijs vanaf nu mogelijk om Pictostudio Pro te bestellen. Vraag een vrijblijvende offerte aan