Werken in de cloud met Loggon

De Pictostudio-applicaties en Visitaal-pictogrammen worden aangeboden via ons cloudplatform Loggon. Zodra je het programma opent wordt er verbinding gemaakt met onze server om nieuwe pictogrammen op te halen en de actuele licentie te controleren.

Sommige van onze applicaties zijn vanuit de browser te benaderen, anderen vereisen dat je een programma download en installeert op je computer, laptop of mobiele telefoon.

Het gebruik van een cloudplatform biedt de volgende voordelen:

  • Je beschikt altijd over de meest actuele pictogrammen en vertalingen die horen bij het gekozen pakket en de afgenomen licentie.
  • Onze producten kunnen zonder belemmering worden gebruikt op alle populaire netwerkomgevingen, waaronder Windows Server en Citrix.
  • Er hoeft geen serversoftware bij de klant te worden geïnstalleerd. Dit leidt tot minder technische vragen van eindgebruikers en systeembeheerders en verhoogt de gebruiksvriendelijkheid.
  • We kunnen meerdere specifiek op de doelgroep afgestemde pakketten aanbieden: je kunt kiezen welk pakket pictogrammen u wilt afnemen, afhankelijk van hun behoefte.
  • Wanneer je een extra licentie of pictogrammenset aanschaft, hoeft er geen update te worden uitgevoerd. Wij activeren de betreffende set pictogrammen voor jou en je kunt direct over de pictogrammen beschikken.