Maak een weekschema met pictogrammen

Maak een weekschema met Pictostudio Pro. Biedt je kind of cliënt meer structuur aan. Ontwerp in een paar minuten een compleet dag- of weekschema met Visitaal-pictogrammen, klokken en eigen foto's.

Met Pictostudio Pro maak je in de browser makkelijk een weekschema met pictogrammen. Je kunt meer dan 3000 pictogrammen toevoegen. Elke week breiden we het aanbod uit met nieuwe Visitaal-pictogrammen. Voeg met één druk op de knop afbeeldingen, klokken en timers toe.

Pictostudio Pro open je direct in je browser. Bestanden kun je openen vanuit en opslaan in de cloud. Het programma werkt op Windows en MacOS. Er is geen download, update of installatie nodig.

Maak een nieuwe document met behulp van een sjabloon in Pictostudio Pro.

In de sjablonenkiezer vind je kant en klare sjablonen waar je gelijk mee aan de slag kunt. Selecteer het sjabloon en pas het aan naar jouw behoeften.

Naast het weekschema met pictogrammen hebben we ook een Pictokalender en infobladen over de coronamaatregelen.

Met Pictotudio Pro kun je, naast diverse weekschema’s, ook eenvoudig zelf stickervellen, een dagschema of Pictokalender maken, met meer dan 3000 Visitaal-pictogrammen voor zorg en onderwijs.

Je kunt tevens een instructie of stappenplan op maat maken met Pictostudio Pro. Maak een nieuw document of begin met één van onze sjablonen, zoals de gratis Pictokalender. Je vult ze snel en gemakkelijk met pictogrammen, klokken of eigen afbeeldingen en foto’s.

Pictostudio Pro biedt professionals en familieleden het meest uitgebreide pakket mogelijkheden voor ondersteunde communicatie.