Maak een weekschema met pictogrammen

weekschema met pictogrammen maken

Met Pictostudio Pro maak je in de browser makkelijk een weekschema met pictogrammen. Je kunt meer dan 2500 pictogrammen toevoegen. Elke week breiden we het aanbod uit met nieuwe pictogrammen.

Pictostudio Pro open je in je browser. Het programma werkt op Windows en MacOS en er is geen download, update of installatie nodig.

selectiescherm sjablonen

In de sjablonenkiezer vind je kant en klare sjablonen die je kunt openen, bewerken en vullen met pictogrammen. Naast het weekschema met pictogrammen vind je hier onder andere een Pictokalender en infobladen rondom de corona-maatregelen.

Naast diverse weekschema’s kun je met Pictostudio Pro ook makkelijk zelf stickervellen, een dagschema of Pictokalender met meer dan 2500 Visitaal-pictogrammen voor zorg en onderwijs.

Je kunt tevens een instructie of stappenplan op maat maken met Pictostudio Pro. Maak een nieuw document of begin met één van onze sjablonen, zoals de gratis Pictokalender. Je vult ze snel en gemakkelijk met pictogrammen, klokken of eigen afbeeldingen en foto’s.

Pictostudio Pro biedt professionals en familieleden het meest uitgebreide pakket mogelijkheden voor ondersteunende communicatie.

Bekijk hier de prijzen en pakketten of bestel meteen per e-mail via onderstaande knop.