Maak een weekschema met pictogrammen

weekschema met pictogrammen maken

Met Pictostudio Pro maak je in de browser gemakkelijk een weekschema met pictogrammen. Je kunt kiezen uit meer dan 2.000 pictogrammen, elke week worden er nieuwe pictogrammen ontworpen en toegevoegd aan het programma.
Het programma open je in je browser, Pictostudio Pro werkt zowel op een Windows-pc als MAC, je hoeft niks te downloaden.

selectiescherm sjablonen

In de sjablonenkiezer vind je kant en klare sjablonen die je kunt openen, bewerken en vullen met pictogrammen. Naast het weekschema met pictogrammen vind je hier onder andere een pictokalender en infobladen rondom de Corona-maatregelen.

Behalve een weekschema met pictogrammen maak je met Pictostudio Pro gemakkelijk zelf stickervellen, een dagschema of Pictokalender met meer dan 2.000 Visitaal-pictogrammen voor zorg en onderwijs.
Je kunt ook een instructie of stappenplan op maat maken vanuit je browser. Maak een nieuw document of begin met één van onze sjablonen, zoals de gratis Pictokalender. Je vult ze snel en gemakkelijk met pictogrammen, klokken of eigen afbeeldingen en foto’s.
Pictostudio Pro biedt professionals en familieleden het meest uitgebreide pakket mogelijkheden voor ondersteunende communicatie.

Bekijk hier de prijzen en pakketten of bestel meteen per mail via onderstaande knop.