Prijzen en pakketten

Pictostudio voor Office is een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk computerprogramma voor visuele ondersteuning met pictogrammen. Met dit programma kan iedereen eenvoudig Visitaal-pictogrammen aanpassen en invoegen in Microsoft Office-documenten. Ouders, begeleiders, leraren en cliënten kunnen met Pictostudio voor Office zelf aan de slag met ondersteunende communicatie.

Wil je Pictostudio voor Office gratis en vrijblijvend uitproberen? Meld je hier aan en binnen vijf minuten ontvangt je van ons een gratis licentiecode. Je krijgt daarmee direct toegang tot 250 van de 1700 Visitaal-pictogrammen.

Pictostudio voor Office

  Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Aantal Visitaal-pictogrammen 1400 2500+ 2500+
Maandelijks nieuwe pictogrammen   ja ja
Tekst pictogram bewerken   ja ja
Eigen tekst toevoegen   ja ja
Pictogram zonder tekst maken   ja ja
Invoegen in Word, Excel en
Powerpoint
Word, Excel en
Powerpoint
Word, Excel en
Powerpoint
Pictogram kopiëren naar klembord ja ja ja
  € 40 per jaar € 65 per jaar € 80 per jaar
ja ja ja
1 4 10
Symbolen voor goed en fout


Formaat aanpassen ja ja ja
Tekstpositie aanpassen
tekst boven of onder pictogram
  ja ja
Pictogram spiegelen     ja
Pictogram roteren     ja
  € 40 per jaar € 65 per jaar € 80 per jaar
Vertalingen pictogrammen
* verwacht in 2022
Nederlands Nederlands
Engels
Nederlands
Engels
Turks
Arabisch
Frans *
Ondersteuning niet-westerse tekens
o.a. Cyrillisch, Hebreeuws, Arabisch
ja ja ja
Beschikbare lettertypen
voor o.a. Turkse en Arabische teksten kunnen Noto Sans en DejaVu Sans gebruikt worden
en opmaken ja ja ja
  ja ja
  € 40 per jaar

Bestel nu!

€ 65 per jaar

Bestel nu!

€ 80 per jaar

Bestel nu!

Hoeveel licenties heb ik nodig?

Werk je zelfstandig of met een klein team waarin iedereen een eigen computer of laptop heeft? Dan is het aantal licenties dat je nodig hebt gelijk aan het aantal computers/laptops waarop je Pictostudio voor Office wilt gebruiken.

Indien je Pictostudio voor Office wilt gebruiken op een computernetwerk, zoals Windows Server of Citrix, dan heb je te maken met een situatie waarin iedere medewerker een eigen gebruikersaccount heeft en is het aantal licenties dat je moet afnemen gelijk aan het aantal medewerkers dat je met Pictostudio voor Office wilt laten werken.

Neem je 5 licenties of meer af, dan kun je in aanmerking komen voor korting. Voor instellingen en bedrijven met een BTW-nummer gelden aparte tarieven.

Weet je niet zeker welke van deze situaties op jou van toepassing is? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Pictostudio voor Office en grote organisaties

De bovenstaande prijzen gelden voor non-profit gebruik van de pictogrammen binnen gezinnen of kleine organisaties en zijn bedoeld voor interne communicatie. Binnen een standaard licentie mag de Visitaal-pictogrammen gebruiken voor interne communicatie (binnen je gezin, school of organisatie) tot 500 mensen.

Indien je de pictogrammen inzet voor materialen die je wilt verkopen of die je onder meer dan 500 mensen wilt verspreiden, of je wilt ze gebruiken voor externe communicatie (bijvoorbeeld flyers, informatiebladen, een boek, drukwerk of website), dan heb je daar een aanvullende licentie voor nodig.

Ook grote organisaties of communicatie-afdelingen die de pictogrammen instellingsbreed willen gebruiken, of willen toepassen in externe communicatie, hebben een aanvullende (andere) licentie nodig.

Disclaimer

De prijzen op deze pagina gelden voor alle Europese consumenten en zijn inclusief BTW. De prijzen op deze website zijn onderhevig aan wijzigingen en correcties. Op onze producten en diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.