Prijzen en pakketten

Pictostudio voor Office is een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk computerprogramma voor visuele ondersteuning met pictogrammen. Met dit programma kan iedereen eenvoudig Visitaal-pictogrammen aanpassen en invoegen in Microsoft Office-documenten. Ouders, begeleiders, leraren en cliënten kunnen met Pictostudio voor Office zelf aan de slag met ondersteunende communicatie.

Wil je Pictostudio voor Office gratis en vrijblijvend uitproberen? Meld je hier aan en binnen vijf minuten ontvangt je van ons een gratis licentiecode. Je krijgt daarmee direct toegang tot 250 van de 1700 Visitaal-pictogrammen.

Pictostudio voor Office

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Aantal Visitaal pictogrammen 1.400 2.000+ 2.000+
Maandelijks nieuwe pictogrammen ja ja
Tekst pictogram bewerken ja ja
Eigen tekst toevoegen ja ja
Pictogram zonder tekst maken ja ja
Invoegen in Word, Excel en
Powerpoint
Word, Excel en
Powerpoint
Word, Excel en
Powerpoint
Pictogram kopiëren naar klembord ja ja ja
€ 40 per jaar *
€ 4 per maand
€ 65 per jaar *
€ 6,50 per maand
€ 80 per jaar *
€ 8 per maand
ja ja ja
1 4 10
Symbolen voor goed en fout


Formaat aanpassen ja ja ja
Tekstpositie aanpassen
tekst boven of onder pictogram
ja ja
Pictogram spiegelen ja
Pictogram roteren ja
€ 40 per jaar *
€ 4 per maand
€ 65 per jaar *
€ 6,50 per maand
€ 80 per jaar *
€ 8 per maand
Vertalingen pictogrammen
* verwacht in 2019
Nederlands Nederlands
Engels
Nederlands
Engels
Turks
Arabisch
Frans *
Ondersteuning niet-westerse tekens
o.a. Cyrillisch, Hebreeuws, Arabisch
ja ja ja
Beschikbare lettertypen
voor o.a. Turkse en Arabische teksten kunnen Noto Sans en DejaVu Sans gebruikt worden
en opmaken ja ja ja
ja ja
€ 40 per jaar *
€ 4 per maand
€ 65 per jaar *
€ 6,50 per maand
€ 80 per jaar *
€ 8 per maand

*betaal je in één keer voor een heel jaar, dat krijg je direct 2 maanden korting!

Klik hier om Pictostudio voor Office te bestellen. 

Hoeveel licenties heb ik nodig?

Werk je zelfstandig of met een klein team waarin iedereen een eigen computer of laptop heeft? Dan is het aantal licenties dat je nodig hebt gelijk aan het aantal computers/laptops waarop je Pictostudio voor Office wilt gebruiken.

Indien je Pictostudio voor Office wilt gebruiken op een computernetwerk, zoals Windows Server of Citrix, dan heb je te maken met een situatie waarin iedere medewerker een eigen gebruikersaccount heeft en is het aantal licenties dat je moet afnemen gelijk aan het aantal medewerkers dat je met Pictostudio voor Office wilt laten werken.

Neem je 5 licenties of meer af, dan kun je in aanmerking komen voor korting. Voor instellingen en bedrijven met een BTW-nummer gelden aparte tarieven.

Deze prijzen gelden voor non-profit gebruik van de pictogrammen binnen gezinnen of kleine organisaties en zijn bedoeld voor interne communicatie.
U mag de Visitaal pictogrammen gebruiken voor interne communicatie (binnen uw gezin, school of organisatie) tot 500 mensen. Indien u de pictogrammen inzet voor materialen die u wilt verkopen of die u onder meer dan 500 mensen verspreidt, of u wilt ze gebruiken voor externe communicatie (bijvoorbeeld flyers, informatiebladen, een boek, drukwerk of website), dan heeft u daar een aanvullende licentie voor nodig.

Grote organisaties of communicatie-afdelingen die de pictogrammen instellingsbreed willen gebruiken of willen toepassen in externe communicatie hebben een andere licentie nodig.

Weet je niet zeker welke van deze situaties op jou van toepassing is? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

De prijzen op deze pagina gelden voor alle Europese consumenten en zijn inclusief BTW. De prijzen op deze website zijn onderhevig aan wijzigingen en correcties. Op onze producten en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.