Pictogrammen zorgboerderij

Zorgboerderijen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse (zorg-) landschap. Gelukkig maar, want ze bieden een ideale bijdrage aan de dagbesteding en het welzijn van cliënten en aan de natuur.

Daarom hebben we een nieuwe serie pictogrammen voor de zorgboerderij of manege toegevoegd aan Pictostudio: Boerderij en stal. Je vindt deze pictogrammen als je links de categorie ‘Boerderij en stal’ selecteert:

pictogrammen zorgboerderij

Als je die aanklikt zie je in één oogopslag alle verwante boerderij-pictogrammen, zowel bestaande als nieuwe pictogrammen.

Hieronder vind je een selectie van de pictogrammen in de categorie Boerderij en stal:

  • pictogrammen-zorgboerderij-en-stal

  • pictogrammen-zorgboerderij-en-stal

In deze categorie vind je pictogrammen rondom de thema’s ‘zorgboerderij’ en stal, manege en paardrijden. We hebben niet alleen pictogrammen voor paarden, maar ook voor andere dieren, zoals geiten, konijnen en varkens. Natuurlijk hebben we ook pictogrammen voor allerlei activiteiten en klusjes op de manege, stal of de boerderij.

Deze pictogrammen voor zorgboerderijen en maneges zijn ideaal om een instructie of stappenplan mee te maken, of om in een dagschema of Pictokalender te gebruiken.

Mis je een pictogram? Of heb je een ander idee voor Pictostudio? Laat het ons weten en stuur ons een mailtje via contact@pictostudio.nl.

Met dank aan Middin voor de input en feedback voor deze nieuwe serie pictogrammen.

middin