Prijzen en pakketten

Met Pictostudio Pro kan iedereen zelf vanuit de browser stickervellen, stappenplannen, dag- en weekschema’s, certificaten, diploma’s en wenskaarten ontwerpen. Maak een nieuw document aan of gebruik één van onze sjablonen voor veelvoorkomende situaties.

Met één druk op de knop voeg je een pictogram, klok of eigen afbeelding toe. Je kunt ook eigen plaatjes invoegen: Verzamelingen van eigen foto’s kun je delen met anderen via onze eenvoudige bibliotheek.

Pictostudio Pro

  Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Visitaal-pictogrammen bewerken ja ja ja
Aantal Visitaal pictogrammen 3000+ 3000+ 3000+
Maandelijks nieuwe pictogrammen ja ja ja
Klokken en timers bewerken ja ja ja
Eigen afbeeldingen invoegen ja ja ja
Bestanden openen en opslaan
koppelingen met Cloud-diensten
bestanden opslaan op eigen apparaat OneDrive
SharePoint
Dropbox
Google Drive
OneDrive
SharePoint
Dropbox
Google Drive
Ingebouwde stickervellen 20+ 30+ 30+
Documenten afdrukken ja ja ja
Exporteren naar PDF ja ja ja
Toegang tot eigen bibliotheek voor delen afbeeldingen   ja ja
Aantal afbeeldingen in bibliotheek
maximaal aantal bestanden dat je zelf kunt opslaan
  250 1000
  € 75 per jaar € 100 per jaar € 125 per jaar
Beschikbare lettertypen
voor o.a. Turkse en Arabische teksten kunnen Noto Sans en DejaVu Sans gebruikt worden
Lijst met diverse lettertypen Lijst met diverse lettertypen Lijst met diverse lettertypen
Vertalingen pictogrammen
* verwacht in 2022
Nederlands Nederlands
Engels
Turks
Arabisch
Frans *
Nederlands
Engels
Turks
Arabisch
Frans *
Ondersteuning niet-westerse tekens
o.a. Cyrillisch, Hebreeuws, Arabisch
ja ja ja
  € 75 per jaar
Bestel nu!
€ 100 per jaar
Bestel nu!
€ 125 per jaar
Bestel nu!

Hoeveel licenties heb ik nodig?

Gebruiker loggen op Pictostudio Pro in met een persoonlijk e-mailadres. Wij maken per e-mailadres een wachtwoord aan, dit wachtwoord kun je zelf veranderen. Het is mogelijk om met je eigen e-mailadres en wachtwoord Pictostudio Pro op meerdere locaties en apparaten te gebruiken.

Het aantal mensen dat je toegang wilt geven tot Pictostudio Pro is ook het aantal licenties dat je voor Pictostudio Pro nodig hebt. Het is voor scholen, instellingen en bedrijven niet toegestaan om met een gedeeld e-mailadres op Pictostudio Pro in te loggen.

Neem je 5 licenties of meer af, dan krijg je korting van ons. Weet je niet zeker welke van deze situaties op jou van toepassing is? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Pictostudio Pro en grote organisaties

De bovenstaande prijzen gelden voor non-profit gebruik van de pictogrammen binnen gezinnen of kleine organisaties en zijn bedoeld voor interne communicatie. Binnen een standaard licentie mag de Visitaal-pictogrammen gebruiken voor interne communicatie (binnen je gezin, school of organisatie) tot 500 mensen.

Indien je de pictogrammen inzet voor materialen die je wilt verkopen of die je onder meer dan 500 mensen wilt verspreiden, of je wilt ze gebruiken voor externe communicatie (bijvoorbeeld flyers, informatiebladen, een boek, drukwerk of website), dan heb je daar een aanvullende licentie voor nodig.

Ook grote organisaties of communicatie-afdelingen die de pictogrammen instellingsbreed willen gebruiken, of willen toepassen in externe communicatie, hebben een aanvullende (andere) licentie nodig.

Disclaimer

De prijzen op deze pagina gelden voor alle Europese consumenten en zijn inclusief BTW. De prijzen op deze website zijn onderhevig aan wijzigingen en correcties. Op onze producten en diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.