Geplaatst op

Pictostudio op het Landelijke IB congres

Foto bezoekers van het congres bij de stand van Pictostudio.

Dinsdag 10 maart staan we met Pictostudio op het Landelijke IB congres voor intern begeleiders. Kom naar onze stand op de kennismarkt en probeer zelf onze softwarepakketten uit: Pictostudio voor Office en Pictostudio Pro. Ga zelf aan de slag met pictogrammen voor ondersteunde communicatie en ontdek waarom Pictostudio veel gebruikt wordt door intern begeleiders. Niet alleen in het reguliere onderwijs maar ook in het speciaal onderwijs.

Pictostudio wordt ingezet bij de begeleiding van kinderen met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB), leerlingen met een Autisme Spectrumstoornis en anderstalige nieuwkomers. Pictostudio is geschikt voor alle leerlingen die visuele ondersteuning nodig hebben bij structuur en taalverwerving.

Lees hier meer over het Landelijke IB congres