Geplaatst op

Pictostudio Pro voor de iPad

Sinds vorige week werkt Pictostudio Pro ook op de iPad. Het was al langer mogelijk om documenten te openen en op te slaan vanaf een tablet. Nu kun je ook pictogrammen verslepen, tekstvlakken aanmaken en klokken toevoegen. Ook het wijzigen van achtergrondkleuren is eindelijk mogelijk.

We proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wens om een programma aan te bieden dat op alle apparaten werkt. Tablets zijn in de zorg en het onderwijs erg populair, maar veel specialistische programma’s zijn helaas niet als app beschikbaar.

Door Pictostudio Pro als web-app aan te bieden (een app die je kunt openen in de browser) kun je ons programma ook een tablet openen. Wie pictogrammen wil inzetten, is niet langer gebonden aan een computer of laptop. Je kunt ook onderweg een document aanmaken en opslaan als PDF-bestand.

De aanpassingen zijn in principe ook geschikt voor Android-tablets, maar omdat er zoveel verschillende fabrikanten zijn die Android-tablets aanbieden, kunnen we niet garanderen dat Pictostudio Pro op ieder model werkt. Mocht je binnen jouw organisatie met een specifiek model werken, kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden om Pictostudio Pro hiervoor te optimaliseren!

Pictostudio Pro is nu beschikbaar als web-app voor computers, laptops, Chromebooks en tablets. Het programma werkt met alle populaire browsers: Internet Explorer, Google Chrome, Safari en Firefox.

Zelf ervaren hoe gemakkelijk je met Pictostudio Pro kunt werken? Organisaties en professionals in zorg en onderwijs kunnen Pictostudio Pro meteen bestellen. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief (rechts) en blijf op de hoogte van alle nieuwste pictogrammen en mogelijkheden.