Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen glucose meten en slaapritme

Deze keer hebben we een gevarieerde update met pictogrammen die allemaal gemaakt zijn op aanvraag van gebruikers van Pictostudio, zoals het pictogram Glucose meten. We zijn elke week bezig met het verbeteren en aanvullen van de pictobibliotheek, de vraag van de gebruikers is daarbij leidend. Zij kijken en denken ook mee en zorgen ervoor dat Pictostudio zo goed mogelijk aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Dit zijn de nieuwe pictogrammen, je kunt ze meteen gebruiken als je met Pictostudio werkt:

  • Pictogram Glucosemeter
  • Pictogram Glucose meten
  • Pictogram Trui aantrekken
  • Pictogram Ruzie maken
  • Pictogram Slaapritme
  • Pictogram Kussen
  • Pictogram Eerste prijs
  • Pictogram Winnaar
  • Pictogram Duurzaamheid
  • Pictogram Duurzaam afval
Foto beeldscherm voor ontwerpen met pictogrammen.

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan Pictostudio. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren en haken aan bij actuele thema’s zoals Me too, pictogrammen energie besparen en feestdagen.
We vernieuwen de bestaande pictogrammen, soms naar aanleiding van een maatschappelijke discussie of technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen met de pictogrammen energie besparen en alle andere ruim 2600 Visitaal-pictogrammen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. Met PictoCanvas kun je Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering inzetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker wel programma het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.