Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen herfst en pictogrammen boerderij

Visitaal-pictogrammen voor eikenblad, sokken aan doen, naar buiten en boerderij dagbesteding.

De herfst is nu echt begonnen, tijd om naar buiten te gaan en naar te genieten van de de herfstbladeren, eikels te zoeken en in plassen te stampen! En met onze nieuwe pictogrammen herfst kun je een mooi dagschema maken voor je cliënt of familielid. Of een mooie kaart voor de herfstvakantie.

Met Pictostudio is het een fluitje van een cent;) Bekijk hier de instructievideo’s en ontdek het zelf.

We hebben ook een aantal pictogrammen vernieuwd, zoals deze pictogrammen voor de boerderij. Samen met onze andere pictogrammen uit de categorie Boerderij en stal kun je hiermee veel activiteiten visueel ondersteunen:

Visitaal-pictogrammen voor boerderij dagbesteding, koe, kip en konijn.

De vernieuwd pictogrammen boerderij van deze week:

 • Pictogram boerderij dagbesteding
 • Pictogram boerderij
 • Pictogram koe
 • Pictogram kip
 • Pictogram konijn

Natuurlijk hebben we ook weer nieuwe pictogrammen ontworpen, allemaal op aanvraag van onze gebruikers van Pictostudio:

Visitaal-pictogrammen voor dierenarts hond, eikenblad, postoel, samen koken, schoenen en sokken aandoen, stapel handdoeken, stress, uitgang en vinger opsteken.

De nieuwe pictogrammen van deze week:

 • Pictogram dierenarts
 • Pictogram eikenblad
 • Pictogram postoel
 • Pictogram samen koken
 • Pictogram spullen koken
 • Pictogram schoenen aandoen
 • Pictogram sokken aandoen
 • Pictogram stapel handdoeken
 • Pictogram stress
 • Pictogram uitgang
 • Pictogram vinger opsteken

Naast nieuwe pictogrammen blijven we de bestaande pictogrammen-bibliotheek van Visitaal verbeteren. De pictogrammen hieronder zijn allemaal opnieuw getekend en staan vanaf vandaag voor je klaar in Pictostudio:

Visitaal-pictogrammen voor wasdroger, koffiezetapparaat, handen, oor, pet, pot en speen.

De vernieuwde pictogrammen van deze week:

 • Pictogram wasdroger
 • Pictogram koffiezetapparaat
 • Pictogram handen
 • Pictogram oor
 • Pictogram pet
 • Pictogram pot
 • Pictogram speen

Zelf ontwerpen met pictogrammen

Foto beeldscherm voor ontwerpen met pictogrammen.

Wil je zelf ontwerpen met deze pictogrammen herfst en boerderij en ruim 2600 andere pictogrammen voor mensen met een verstandelijke beperking? Kies dan voor 1 van onze software-paketten:

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.