Prijzen en pakketten

Met Pictostudio Pro kan iedereen zelf vanuit de browser stickervellen, stappenplannen, dag- en weekschema’s, certificaten, diploma’s en wenskaarten ontwerpen. Maak een nieuw document aan of gebruik één van onze sjablonen voor veelvoorkomende situaties.

Met één druk op de knop voeg je een pictogram, klok of eigen afbeelding toe. Je kunt ook eigen plaatjes invoegen: Verzamelingen van eigen foto’s kun je delen met anderen via onze eenvoudige bibliotheek.

Pictostudio Pro

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3
Visitaal-pictogrammen bewerken ja ja ja
Aantal Visitaal pictogrammen 2.000+ 2.000+ 2.000+
Maandelijks nieuwe pictogrammen ja ja ja
Klokken en timers bewerken ja ja ja
Eigen afbeeldingen invoegen ja ja ja
Bestanden openen en opslaan
koppelingen met Cloud-diensten
bestanden opslaan op eigen apparaat OneDrive
SharePoint
Dropbox
Google Drive
OneDrive
SharePoint
Dropbox
Google Drive
Ingebouwde stickervellen 20+ 30+ 30+
Documenten afdrukken ja ja ja
Exporteren naar PDF ja ja ja
Toegang tot eigen bibliotheek voor delen afbeeldingen ja ja
Aantal afbeeldingen in bibliotheek
maximaal aantal bestanden dat je zelf kunt opslaan
250 1000
€ 75 per jaar *
€ 7,50 per maand
€ 100 per jaar *
€ 10 per maand
€ 125 per jaar *
€ 12,50 per maand
Beschikbare lettertypen
voor o.a. Turkse en Arabische teksten kunnen Noto Sans en DejaVu Sans gebruikt worden
Vertalingen pictogrammen
* verwacht in 2019
Nederlands Nederlands
Engels
Turks
Arabisch
Frans *
Nederlands
Engels
Turks
Arabisch
Frans *
Ondersteuning niet-westerse tekens
o.a. Cyrillisch, Hebreeuws, Arabisch
ja ja ja
€ 75 per jaar *
€ 7,50 per maand
€ 100 per jaar *
€ 10 per maand
€ 125 per jaar *
€ 12,50 per maand

*betaal je in één keer voor een heel jaar, dat krijg je direct 2 maanden korting!

Klik hier om Pictostudio Pro te bestellen. 

Hoeveel licenties heb ik nodig?

Iedere gebruiker logt in op Pictostudio Pro met een persoonlijk e-mailadres. Wij maken per e-mailadres een wachtwoord aan, dit wachtwoord kun je zelf veranderen. Het is mogelijk om met je eigen e-mailadres en wachtwoord Pictostudio Pro op meerdere locaties en apparaten te gebruiken.

Het aantal mensen dat je toegang wilt geven tot Pictostudio Pro is ook het aantal licenties dat je voor Pictostudio Pro nodig hebt. Het is voor scholen, instellingen en bedrijven niet toegestaan om met een gedeeld e-mailadres op Pictostudio Pro in te loggen.

Neem je 5 licenties of meer af, dan kun je in aanmerking komen voor korting. Voor instellingen en bedrijven met een BTW-nummer gelden aparte tarieven.

Deze prijzen gelden voor non-profit gebruik van de pictogrammen binnen gezinnen of kleine organisaties en zijn bedoeld voor interne communicatie. U mag de Visitaal pictogrammen gebruiken voor interne communicatie (binnen uw gezin, school of organisatie) tot 500 mensen. Indien u de pictogrammen inzet voor materialen die u wilt verkopen of die u onder meer dan 500 mensen verspreidt, of u wilt ze gebruiken voor externe communicatie (bijvoorbeeld flyers, informatiebladen, een boek, drukwerk of website), dan heeft u daar een aanvullende licentie voor nodig.

Grote organisaties of communicatie-afdelingen die de pictogrammen instellingsbreed willen gebruiken of willen toepassen in externe communicatie hebben een andere licentie nodig.

Weet je niet zeker welke van deze situaties op jou van toepassing is? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

De prijzen op deze pagina gelden voor alle Europese consumenten en zijn inclusief BTW. De prijzen op deze website zijn onderhevig aan wijzigingen en correcties. Op onze producten en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.