Geplaatst op

Nieuw pictogrammen pony wandelen

pictogram pony
Pictogram pony wandelen en andere nieuwe gratis pictogrammen

Er staan weer nieuwe en vernieuwde pictogrammen voor je klaar in Pictostudio, we beginnen met het pictogram wandelen met pony. Dit pictogram hebben we gemaakt op verzoek van een moeder. Zij Pictostudio gebruikt voor haar dochter, ze gaan graag samen wandelen met de pony en misten nog een goed pictogram voor voor wandelen met de pony.
Elke week ontwerpen we nieuwe pictogrammen op verzoek van onze gebruikers. Als je een licentie voor Pictostudio hebt kun je altijd een verzoek indienen voor een nieuw pictogram, we proberen deze dan zo snel mogelijk te ontwerpen en toe te voegen als het pictogram ook meerwaarde heeft voor andere gebruikers.

De update van deze week bevat meer pictogrammen die we hebben ontworpen op aanvraag van onze gebruikers, zoals bijvoorbeeld het pictogram halterschort. Dit pictogram hebben we ontworpen omdat het nodig is voor tweede druk van Pictostapper. Pictostapper is een laagdrempelig boekje met stappenplannen en pictogrammen voor verzorgende handelingen voor mantelzorgers en zorgverleners en verplegers. Zo kun je bijvoorbeeld in een stripverhaal zien hoe je een bedlegerige cliënt of familielid heb beste kunt wassen op bed.
Aangezien deze populaire boekjes al weer bijna uitverkocht zijn werken we hard aan een nieuwe, verbeterde editie die vanaf half maart weer verkrijgbaar is. De Pictostapper-stappenplannen kunt u kopen bij onze webshop Spelpartnershop maar bijvoorbeeld ook bij Dementiewinkel.nl.

stappenplan handelingen voor mantelzorgers
  • Pictogram Wandelen met pony
  • Pictogram met kruk lopen
  • Pictogram Fiets
  • Pictogram Brommer
  • Pictogram Scooter
  • Pictogram Deodorant
  • Pictogram Handdoek
  • Pictogram Toiletpapier
  • Pictogram Halterschort
  • Pictogram Veer
pictogram pony
Pictogram wandelen met pony en andere nieuwe pictogrammen


De nieuwe pictogrammen staan voor je klaar in Pictostudio, ze zijn gratis te gebruiken als je een licentie hebt voor Pictostudio.

ochtendritueel met pictogrammen
ochtendritueel met pictogrammen

Zelf ontwerpen met pictogrammen

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.