Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen kerk en eredienst

pictogrammen kerk en eredienst

Op verzoek van een moeder hebben we deze week nieuwe pictogrammen kerk toe aan Pictostudio. religie is voor veel mensen een bron van hoop en kracht. Juist ook voor mensen met een verstandelijke beperking, daarom vinden we het belangrijk dat we ook voor het thema religie herkenbare en relevante pictogrammen kunnen aanbieden.

We hadden al een aantal pictogrammen rondom religieuze onderwerpen, niet alleen rondom de kerkdienst maar ook pictogrammen over de Islam, maar we merken dat we begrippen missen en dat sommige pictogrammen opgefrist moeten worden. Daar gaan we de komende weken mee verder. Mocht je een begrip missen of een suggestie hebben dan horen we het graag, je kunt ons altijd mailen met je vraag of opmerking.

pictogrammen kerk en eredienst

De nieuwe pictogrammen kerk en religie van deze week

 • Pictogram Naar de kerk gaan
 • Pictogram Kerk
 • Pictogram kerkdienst
 • Pictogram Kindernevendienst
 • Pictogram Dominee
 • Pictogram Preek
 • Pictogram Gebed
 • Pictogram Kerkorgel
 • Pictogram Orgelspel
 • Pictogram Psalmenbord
 • Pictogram Gezang
 • Pictogram Misdienaar
 • Pictogram Priester

Pictogrammen kerk gebruiken op de PC of laptop

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.