Geplaatst op

Nieuwe Kerstpictogrammen

kerstpictogrammen
De nieuwe kerstpictogrammen

Het is weer bijna kerst, daarom voegen we weer nieuwe kerstpictogrammen toe aan Pictostudio. ideaal om een mooie kerstkaart, stappenplanning of dagplanning voor de feestdagen te maken. Of een mooie kerstkaart!

De nieuwe pictogrammen kerstmis van deze week:

 • Pictogram Hulst
 • Pictogram Kerststukje
 • Pictogram Kerstbel
 • Pictogram Kerstfilm
 • Pictogram Sneeuwman
 • Pictogram De kerstmis
 • Pictogram Misdienaar
 • Pictogram Priester
 • Pictogram Channoekka
kerstkaart pictogrammen

Nog meer pictogrammen rondom kerst van Visitaal in Pictostudio

Visitaal-pictogrammen voor kerstkaart, kerstliedjes zingen, kerstboom, kerstcadeau, kerststol en glühwein.
Deze kerstpictogrammen hebben we eerder ontworpen voor de kerstdagen
 • Pictogram kerstkaart
 • Pictogram kerstliedjes zingen kerstster
 • Pictogram kerstliedjes zingen
 • Pictogram kerstboom kerstcadeaus
 • Pictogram kerstcadeau
 • Pictogram kerststol
 • Pictogram glühwein
pictogrammen kerst
 • Pictogram kerstboom
 • Pictogram kerstboom versieren
 • Pictogram kerstkado
 • Pictogram kerstman
 • Pictogram kerstmuts
 • Pictogram kerstsok

Zelf ontwerpen met kerstpictogrammen

Foto beeldscherm voor ontwerpen met pictogrammen.

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan Pictostudio. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren en haken aan bij actuele thema’s zoals Me too, pictogrammen energie besparen en feestdagen.
We vernieuwen de bestaande pictogrammen, soms naar aanleiding van een maatschappelijke discussie of technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen met de pictogrammen energie besparen en alle andere ruim 2600 Visitaal-pictogrammen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. Met PictoCanvas kun je Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering inzetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker wel programma het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.