Geplaatst op

Plassen katheter, gaan slapen en meer nieuwe pictogrammen

Visitaal-pictogrammen voor beeldende therapie, plassen katheter en gaan slapen.

Ook deze week voegen we weer nieuwe pictogrammen voor mensen met een verstandelijke beperking toe aan Pictostudio Pro en Pictostudio voor Office. Dit keer is het een een gemengde serie Visitaal-pictogrammen met verzoeken van onze gebruikers.

Overzicht nieuwe pictogrammen voor mensen met een verstandelijke beperking

 • Pictogram aardappels
 • Pictogram beeldende therapie
 • Pictogram bij de kapper
 • Pictogram borden spoelen
 • Pictogram eten broodmaaltijd
 • Pictogram gaan slapen
 • Pictogram glazen spoelen
 • Pictogram plassen katheter
 • Pictogram plassen katheter rolstoel
 • Pictogram smaak reuk
 • Pictogram bus scheerschuim
Visitaal-pictogrammen voor aardappels, beeldende therapie, bij de kapper, borden spoelen, eten broodmaaltijd, gaan slapen, glazen spoelen, plassen katheter, plassen katheter rolstoel, smaak reuk en bus scheerschuim.

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.