Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen vakantie

Visitaal-pictogrammen voor buiten koffie drinken, op vakantie gaan, fietsvakantie, vliegveld, douane, wachten gate, kamperen, tent, caravan, camping en wielrennen.

We hebben nieuwe pictogrammen vakantie gemaakt, want het is bijna zomervakantie. Heb jij al vakantie? Misschien ga je lekker een dagje naar het strand, of naar een pretpark. Of je gaat kamperen, of met het vliegtuig!

We hebben voor iedereen nieuwe pictogrammen vakantie ontworpen, op aanvraag van een logopediste die met Pictostudio werkt op een zorginstelling.

De nieuwe pictogrammen vakantie van deze week:

 • Pictogram buiten koffie drinken
 • Pictogram op vakantie gaan
 • Pictogram fietsvakantie
 • Pictogram vliegveld
 • Pictogram douane
 • Pictogram wachten gate
 • Pictogram kamperen
 • Pictogram tent
 • Pictogram caravan
 • Pictogram camping
 • Pictogram wielrennen

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.