Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen koffie drinken

Visitaal-pictogrammen voor pak koffie, koffiepad senseo, cupje koffiemelk, fles siroop en kast.

We hebben deze week een serie nieuwe pictogrammen koffie drinken toegevoegd, op verzoek van één van onze gebruikers. We hadden al eerder pictogrammen rondom koffie drinken ontworpen, maar er bleken toch nog een paar begrippen te missen.

Er was ook een verzoek om een pictogram Siroop te ontwerpen, en een extra pictogram Kast, naast het bestaande pictogram ‘Kledingkast’.

We horen graag welk pictogram jij nog mist in Pictostudio, samen zorgen we ervoor dat de Visitaal-bibliotheek actueel blijft en voor zoveel mogelijk gebruikers aansluit op het dagelijks leven.

  • Pictogram pak Koffie
  • Pictogram koffiepad Senseo
  • Pictogram cupje koffiemelk
  • Pictogram koffiemelk
  • Pictogram fles siroop
  • Pictogram kast
Visitaal-pictogrammen voor koffie, koffie drinken, samen koffie drinken, café, pot koffiecreamer, thermoskan en koffiekar klaar maken.
Een selectie pictogrammen ‘Koffie drinken’ in Pictostudio.

Stappenplan ‘Koffie zetten’ met pictogrammen

Koffie drinken is lekker, maar je moet het natuurlijk wel eerst zetten! Daarom kun je in Pictostudio gemakkelijk een stappenplan met pictogrammen maken:

Visitaal-pictogrammen voor koffie zetten.

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.