Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen fietsen en veiligheid

pictogrammen-fietsen

Fietsen is leuk, maar het kan ook gevaarlijk zijn als je niet goed oplet. Daarom hebben we een nieuwe serie pictogrammen fietsen ontworpen.

Hiermee kun je samen met je cliënt of familielid in gesprek over veilig fietsen en deelnemen aan het verkeer. Als je een licentie hebt voor Pictostudio kun je ze meteen gebruiken! Je kunt de tekst aanpassen, of de kleuren. Je kunt de pictogrammen fietsen zo gebruiken in instructiematerialen, stappenplannen of andere ondersteunde communicatie.

De nieuwe pictogrammen fietsen

  • Pictogram rustig fietsen
  • Pictogram hard fietsen
  • Pictogram slippen met de fiets
  • Pictogram botsing met de fiets
  • Pictogram botsing fiets auto
  • Pictogram botsing fietsen

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.