Geplaatst op

Pictogram FFP2-mondkapje en meer nieuwe corona pictogrammen

Visitaal-pictogrammen ffp2-mondkapje, mondkapje verplicht op de gang, online training, sport tot 8 uur en quarantaine huisgenoten.

Bijna 2 jaar geleden voegden we het eerste pictogram voor mondkapje toe aan Pictostudio. Vandaag voegen we weer een nieuw pictogram toe met hetzelfde onderwerp: het pictogram FFP2 mondkapje/FFP2 masker. Inmiddels hebben we ruim 150 coronapictogrammen ontworpen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, laaggeletterden en anderstalige nieuwkomers.

Hopelijk zijn we snel van alle maatregelen af, maar tot die tijd zullen we het moeten doen met de regels die voor iedereen gelden, ook voor mensen met een verstandelijke beperking. daarom hebben we nog een aantal pictogrammen ontworpen om ook de laatste corona maatregelen visueel uit te leggen.

Als je een licentie hebt voor Pictostudio of PictoCanvas kun je deze pictogrammen direct gebruiken voor instructiematerialen, cliënt-communicatie en ondersteunende communicatie.

  • Pictogram FFP2 mondkapje
  • Pictogram mondkapje verplicht op de gang
  • Pictogram online training
  • Pictogram sport tot 8 uur
  • Pictogram quarantaine huisgenoten

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.