Geplaatst op

Nieuwe Sinterklaas pictogrammen

Visitaal-pictogrammen voor intocht sinterklaas, sint en piet strooien, schoen zetten sinterklaas, cadeau in schoen, pietenmuts en zak van sinterklaas.

Het is zover; Sinterklaas komt weer aan met zijn stoomboot! En gelukkig hebben we weer nieuwe Sinterklaas-pictogrammen voor jullie ontworpen: hiermee kun je een mooi dagprogramma maken, of een verhaaltje over de stoomboot. En als je je schoen wilt zetten hebben we daar ook een pictogram voor.

Maar het belangrijkste… zijn natuurlijk de Sinterklaascadeaus! Of de Sinterklaaskado’s, want we hebben ze allebei in de bibliotheek opgenomen.

En verder kun je in Pictostudio gemakkelijk de tekst van een pictogram aanpassen of zelfs weghalen.

Dit zijn de nieuwe pictogrammen die we deze week hebben toegevoegd:

 • Pictogram intocht sinterklaas
 • Pictogram sint en piet strooien
 • Pictogram schoen zetten sinterklaas
 • Pictogram cadeau in schoen
 • Pictogram pietenmuts
 • Pictogram zak van sinterklaas

En deze Sinterklaaspictogrammen hadden we al eerder ontworpen:

 • Pictogram sint en piet
 • Pictogram cadeau
 • Pictogram cadeau van sinterklaas
 • Pictogram chocoladeletter
 • Pictogram piet
 • Pictogram sinterklaas en piet
 • Pictogram sinterklaas op zijn paard
 • Pictogram sinterklaaslied zingen
 • Pictogram pepernoten
 • Pictogram pepernoten strooien
 • Pictogram stoomboot

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.