Geplaatst op

Nieuwe pictogrammen paralympics en pictogrammen rolstoelsport

De sportzomer is bijna voorbij, wat hebben we genoten van de Paralympics en van Max Verstappen! De afgelopen week inspireerden ze ons om pictogrammen voor de Paralympics te maken; een pictogram Rolstoeltennis, maar ook een pictogram Rolstoeldansen: misschien nog geen paralympische sport, maar minstens zo gezond. En leuk!
En als je na al dat sporten even wil uitblazen dan s een zitzak heel fijn.Darrom, en omdat we de vraag kregen van een klant, hebben we ook een pictogram Zitzak ontworpen.
Het pictogram baby vasthouden was ook een verzoek.

  • Pictogram Handbike
  • Pictogram Rolstoelfiets
  • Pictogram Rolstoeltennis
  • Pictogram Rolstoelbasketbal
  • Pictogram Rolstoeldansen
  • Pictogram Samen rolstoeldansen
  • Pictogram Zitzak
  • Pictogram baby vasthouden

Eenvoudig zelf communicatie ondersteunen met pictogrammen

Pictostudio bevat meer ruim 2.400 Visitaal-pictogrammen, speciaal ontorpen voor zorg, onderwijs en de thuissituatie. Elke week voegen we automatisch nieuwe pictogrammen toe. De meeste Visitaal-pictogrammen zijn vanaf pakket 2 op verzoek ook beschikbaar in het Arabisch, Turks, Engels, Frans en Pools.
Je kunt kiezen uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office, hiermee kun je snel en eenvoudig pictogrammen bewerken en plaatsen in programma’s als Microsoft Office, of Pictostudio Pro, een uitgebreid programma in de browser met veel extra mogelijkheden.

corona-pictogrammen-dagschema

Met Pictostudio Pro maak je eenvoudig zelf snel een dag- of weekschema of instructie. Begin met een kant en klaar schema en pas dit aan aan je wensen.

Als je liever in Office werkt kies je voor Pictostudio voor Office. Bekijk hier de video.