Geplaatst op

Nieuw pictogram klimaatverandering en pictogram huishouden

Er staan weer nieuwe pictogrammen klaar voor gebruikers van Pictostudio. Het is een gemengde set pictogrammen met 3 pictogrammen voor het huishouden en één heel actuele picto: het pictogram Klimaatverandering.

En we hadden nog geen goed pictogram voor Ontbijt, dus die hebben we ook ontworpen.

  • Pictogram Huishouden
  • Pictogram Schoonmaken met doekje
  • Pictogram Schoonmaken spray
  • Pictogram Pictogram Ontbijt
  • Pictogram Klimaatverandering
  • Pictogram Kuil graven

Je hoeft niks te downloaden, als je het Pictostudio opnieuw opstart of het browservenster ververst vind je de pictogrammen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.
Als je een pictogram mist of zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office wil werken horen we het graag via contact@pictostudio.nl.

We staan altijd open voor goede ideeën voor nieuwe pictogrammen en stappenplannen. 

Zelf ontwerpen met pictogrammen in Pictostudio

Met Pictostudio heb je ruim 2.400 Visitaal-pictogrammen op je computer die speciaal zijn ontworpen voor de zorg, het onderwijs of thuis. Wekelijks voegen we automatisch nieuwe pictogrammen toe aan de bibliotheek van Pictostudio. De meerderheid van de Visitaal-pictogrammen zijn vanaf pakket 2 op verzoek ook voorhanden in het Arabisch, Turks, Engels, Frans en Pools.
Je hebt de keuze uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office, vooral handig als je graag met WORD werkt: met Pictostudio voor kan je snel en eenvoudig pictogrammen bewerken en plaatsen in programma’s als Microsoft Office. Pictostudio Pro is een uitgebreid programma in de browser voor de veeleisende gebruiker en biedt veel extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld logopedisten..

corona-pictogrammen-dagschema

Met Pictostudio Pro maak je eenvoudig snel een dag- of weekschema of stappenplan. Begin met een kant en klaar schema en vul het met jouw pictogrammen en foto’s

Als je liever in Office werkt kies je voor Pictostudio voor Office. Bekijk hier de video.

Vind je het lastig om te kiezen? Op deze pagina worden alle mogelijkheden van beide pakketten vergeleken.

Wil je zelf aan de slag met Pictostudio voor Office of Pictostudio Pro? Vraag nu een proeflicentie of offerte aan: