Gepost op

Nieuwe pictogrammen kleding en strijken

Strijken en kleren uitkiezen, het zijn dagelijkse handelingen die we gedachteloos uitvoeren, jaar in jaar uit. Voor de meeste mensen vanzelfsprekend, voor anderen ingewikkeld. Daarom zijn goede pictogrammen rondom het thema kleding zo belangrijk: hiermee kun je juist die dagelijkse handelingen goed visueel ondersteunen. Daarom zijn we steeds bezig om onze pictogrammen-bibliotheek te vernieuwen en aan te vullen, vandaag met een serie pictogrammen rondom kleding en strijken.

  • Pictogram Strijken
  • Pictogram Strijkbout
  • Pictogram T-shirt
  • Pictogram Bloes
  • Pictogram Overhemd
  • Pictogram Slip
  • Pictogram Boxer

Ondersteunde communicatie maken met pictogrammen

corona-pictogrammen-dagschema

Met Pictostudio Pro maak je zelf snel een dag- of weekschema of instructie. Begin met een kant en klaar schema en pas dit aan aan je wensen.

Als je liever in Office werkt kies je voor Pictostudio voor Office. Bekijk hier de video.

Met Pictostudio heb je altijd meer dan 2.000 Visitaal-pictogrammen tot je beschikking die speciaal ontwikkeld zijn voor zorg, onderwijs en de thuissituatie. Elke week worden er automatisch nieuwe pictogrammen toegevoegd aan het programma. Je kunt kiezen uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office, hiermee kun je snel en eenvoudig pictogrammen bewerken en plaatsen in programma’s als Microsoft Office, of Pictostudio Pro, een uitgebreid programma in de browser met veel extra mogelijkheden.