Gepost op

Nieuwe pictogrammen koffie en thee

Goedemorgen! Heb je al koffie gehad? Of begin je de dag liever met een kopje thee? We hebben vandaag nieuwe pictogrammen thee zetten en koffie zetten voor je klaarstaan. Als je een licentie hebt voor Pictostudio voor Office of Pictostudio Pro kun je ze meteen gebruiken in stappenplannen, dagschema’s of weekschema’sema’s. Of alle andere ondersteunde communicatie.

  • Pictogram Koffie drinken
  • Pictogram Waterkoker vullen
  • Pictogram Theepot theezakje
  • Pictogram Theepot thee zetten
  • Pictogram Theezakje in kop
  • Pictogram Thee zetten
  • Pictogram Thee drinken

Pictogrammen gebruiken in ondersteunde communicatie

Met Pictostudio kun je deze pictogrammen meteen gebruiken voor ondersteunde communicatie: Stappenplannen, cliënt-communicatie en dagschema’s voor laaggeletterden, cliënten met een (licht) verstandelijke beperking en mensen met een migratie achtergrond.

weekschema met pictogrammen maken

Gebruikers van Pictostudio hoeven niks te downloaden, je kunt gewoon Pictostudio opnieuw opstarten (Pictostudio voor Office) of je browservenster verversen (Pictostudio Pro) en dan staan de pictogrammen voor je klaar als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.

Er zijn 2 pakketten: Pictostudio voor Office, hiermee kun je snel en eenvoudig pictogrammen bewerken en plaatsen in programma’s als Microsoft Office, en Pictostudio Pro, een uitgebreid programma in de browser met veel extra mogelijkheden.
Benieuwd welk pakket het beste bij jou past?