Gepost op

Pictogram Compliment toegevoegd voor Complimentendag!

Het is vandaag Complimentendag! Wie wil jij een compliment geven? Iemand die heel erg zijn best heeft gedaan, of die je heeft geholpen toen je het moeilijk had? Of jezelf! Omdat je gezond eet en zorgt voor een gezonde leefstijl? Met het nieuwe pictogram Compliment kan het allemaal!

  • Pictogram Compliment
  • Pictogram Gezond eten
  • Pictogram Halter biceps
  • Pictogram Opdrukken
  • Pictogram Sit-up

Zelf ondersteunde communicatie maken met pictogrammen

Met een licentie voor Pictostudio kun je de nieuwe pictogrammen Gezonde leefstijl meteen toepassen in ondersteunde communicatie: infobladen, stappenplannen, cliënt-communicatie en dagschema’s voor laaggeletterden, cliënten met een (licht-) verstandelijke beperking en mensen met een migratie achtergrond.

Je kunt kiezen uit uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office, hiermee bewerk je snel en eenvoudig pictogrammen. Die pictogrammen kun je vervolgens toepassen in programma’s als Microsoft Office.

Een andere optie is Pictostudio Pro; een uitgebreid programma met veel extra mogelijkheden. Pictostudio Pro werkt in de browser en is ook geschikt voor APPLE computers en Chromebooks.

corona-pictogrammen-dagschema

Beide pakketten bevatten alle Visitaal-pictogrammen inclusief meer dan 100 corona-pictogrammen. Je kunt eenvoudig het juiste pictogram opzoeken aanpassen: kleur aanpassen, tekst wijzigen, lettertypes kiezen, roteren, een rood kruis of groene krul erdoorheen, etc.).