Gepost op

Nieuwe pictogrammen gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk, juist nu! Daarom hebben we weer 5 nieuwe pictogrammen voor je ontworpen; pictogrammen voor dagschema’s, weekplanners, instructie of ondersteunde communicatie. Met deze gezonde leefstijl pictogrammen kun je een lekkere fietstocht op de elektrische fiets, of een training met de Motomed of Stoelfiets inplannen. Of als je aan je core wil werken met het pictogram Planken, of als gewoon plezier wil maken met het pictogram Zitdansen. Gezond leven is niet altijd moeilijk maar kan ook een feestje zijn!

  • Pictogram Elektrische fiets
  • Pictogram Motomed
  • Pictogram Stoelfiets
  • Pictogram Planken
  • Pictogram Zitdansen

Maak zelf een ondersteunde communicatie voor een gezonde leefstijl met pictogrammen

weekschema met pictogrammen maken

Met Pictostudio kan je zelf met met meer dan 2.000 Visitaal-pictogrammen instructie- en ondersteunde communicatie-materialen ontwerpen.

Met een licentie voor Pictostudsio krijg je elke week automatisch nieuwe pictogrammen: je kunt ze direct gebruiken in dagschema’s, cliëntcommunicatie en ondersteunende communicatie: als je Pictostudio opnieuw opstart (Pictostudio voor Office) of je browservenster ververst (Pictostudio Pro) worden de laatste pictogrammen automatisch ingeladen . Wanneer je links in de menubalk ‘Recent toegevoegd’ aanklikt krijg je ze direct allemaal in beeld.

Je kunt bij Pictostudio kiezen uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office en Pictostudio Pro
Beide programma’s bevatten de hele bibliotheek met ruim 2.000 Visitaal-pictogrammen plus alle bewerkingsmogelijkheden. Zowel Pictostudio voor Office als Pictostudio Pro worden wekelijks automatisch aangevuld met nieuwe pictogrammen. 
Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we hier de twee pakketten vergeleken.

Wil je snel aan de slag met Pictostudio? Heb je een goed idee voor een pictogram? Laat het ons weten via contact@pictostudio.nl.