Geplaatst op

Pictogram avondklok en pictogram boete

Visitaal-pictogrammen voor avondklok, avondklok tijd, niet naar buiten, boete avondklok en 95 euro boete.

Hoe leg je aan (Licht) Verstandelijk Beperkte cliënten uit wat de regels van de avondklok zijn? We hebben 5 nieuwe Visitaal pictogrammen gemaakt waarmee je zelf een stappenplan of instructie kunt maken. De avondklok-pictogrammen staan voor je klaar in Pictostudio.

Met een licentie voor Pictostudio kun je ze meteen toepassen: als je het programma opnieuw opstart (Pictostudio voor Office) of je browservenster ververst (Pictostudio Pro) worden de nieuwe pictogrammen automatisch geladen in het programma. Als je links in de menubalk klikt op ‘Recent toegevoegd’ krijg je ze allemaal in beeld.

  • Pictogram avondklok
  • Pictogram avondklok tijd
  • Pictogram niet naar buiten
  • Pictogram boete avondklok
  • Pictogram 95 euro boete

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.