Geplaatst op

Pictogram avondklok en pictogram boete

Hoe leg je aan (Licht) Verstandelijk Beperkte cliënten uit wat de regels van de avondklok zijn? We hebben 5 nieuwe Visitaal pictogrammen gemaakt waarmee je zelf een stappenplan of instructie kunt maken. De avondklok-pictogrammen staan voor je klaar in Pictostudio.

Met een licentie voor Pictostudio kun je ze meteen toepassen: als je het programma opnieuw opstart (Pictostudio voor Office) of je browservenster ververst (Pictostudio Pro) worden de nieuwe pictogrammen automatisch geladen in het programma. Als je links in de menubalk klikt op ‘Recent toegevoegd’ krijg je ze allemaal in beeld.

  • Pictogram Avondklok
  • Pictogram Avondklok tijd
  • Pictogram Niet naar buiten
  • Pictogram Boete avondklok
  • Pictogram 95 euro boete

Maak zelf een avondklok instructie met pictogrammen

pictpictostudio corona vaccinatie

Met Pictostudio kan iedereen zelf aan de slag met ruim 100 corona-pictogrammen en de bibliotheek met meer dan 2.000 Visitaal-pictogrammen voor ondersteunde communicatie.

Als je een licentie hebt krijg je elke week automatisch nieuwe pictogrammen: je kunt ze meteen toepassen in dagschema’s, instructie of ondersteunde communicatie: wanneer je Pictostudio opnieuw opstart (Pictostudio voor Office) of het browservenster ververst (Pictostudio Pro) worden de laatste pictogrammen automatisch geladen in Pictostudio. Wanneer je links in de menubalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert zie je ze allemaal in beeld.

Je kunt bij Pictostudio kiezen uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office en Pictostudio Pro
Beide programma’s bevatten de hele bibliotheek met ruim 2.000 Visitaal-pictogrammen plus alle bewerkingsmogelijkheden. Zowel Pictostudio voor Office als Pictostudio Pro worden wekelijks automatisch aangevuld met nieuwe pictogrammen. 
Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we hier de twee pakketten vergeleken.

Wil je snel aan de slag met Pictostudio? Heb je een goed idee voor een pictogram? Laat het ons weten via contact@pictostudio.nl.