Gepost op

Oud en nieuw pictogrammen 2020: nieuwe oudejaars-pictogrammen van Visitaal

oud en nieuw pictogrammen in pictostudio

Het is alweer bijna oud en nieuw, daarom hebben we een serie feestelijke nieuwjaars-pictogrammen voor je gemaakt. Want zo’n raar jaar moet je natuurlijk wel feestelijk afsluiten! Ook al mogen we geen vuurwerk afsteken en geen groot feest geven: met zelfgebakken oliebollen en sterretjes kun je er ook een mooi feest van maken. Doe je wel voorzichtig als je gaat carbidschieten? En vergeet niet om te proosten als het 12 uur is!

Pictostudio en Visitaal wensen iedereen een gezond en gelukkig 2021, hopelijk wordt het weer een gewoon jaar!

  • Pictogram Carbidschieten
  • Pictogram Champagne ontkurken
  • Pictogram Gelukkig nieuwjaar
  • Pictogram Oliebollen bakken
  • Pictogram Oud en nieuw
  • Pictogram Proosten
  • Pictogram Sterretjes

Zelf ondersteunde communicatie maken met pictogrammen

weekschema met pictogrammen maken

Met Pictostudio kan iedereen zelf aan de slag met ruim 100 corona-pictogrammen en de bibliotheek met meer dan 2.000 Visitaal-pictogrammen voor ondersteunde communicatie.

Elke week krijg je automatisch nieuwe pictogrammen: als je een licentie hebt kun je ze meteen toepassen in dagschema’s, instructie of andere materialen: als je Pictostudio opnieuw opstart (Pictostudio voor Office) of je browservenster ververst (Pictostudio Pro) worden de laatste pictogrammen geladen in Pictostudio. Als je links in de menubalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert zie je ze allemaal in beeld.

Je kunt bij Pictostudio kiezen uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office en Pictostudio Pro
Allebei de programma’s bevatten de hele bibliotheek met ruim 2.000 Visitaal-pictogrammen en alle bewerkingsmogelijkheden. Zowel Pictostudio voor Office als Pictostudio Pro worden wekelijks automatisch aangevuld met nieuwe pictogrammen. 
Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we hier de twee pakketten vergeleken.

Wil je snel aan de slag met Pictostudio? Heb je een goed idee voor een pictogram? Laat het ons weten via contact@pictostudio.nl.