Gepost op

Sinterklaaspictogrammen in Pictostudio

De Sint en Piet zijn weer in het land! Het is weer tijd om je schoen te zetten. En natuurlijk om een mooi Sinterklaaslied te zingen voor de Goedheiligman en zijn trouwe Piet. We hadden al een paar fraaie Sinterklaas-pictogrammen in onze bibiotheek met ruim 2.000 Visitaal-pictogrammen maar de collectie is nog niet compleet. Dus voegen we vandaag weer 5 kakelverse Sinterklaaspictogrammen toe aan Pictostudio. Speciaal ontworpen voor alle brave, en niet zo brave;) kindertjes in Nederland:

  • Pictogram Pepernoten strooien
  • Pictogram Sinterklaaslied zingen
  • Pictogram Sint en Piet.
  • Pictogram Sinterklaas en Piet
  • Pictogram Sinterklaaskado

Zelf Sinterklaaspictogrammen bewerken met Pictostudio

Pictostudio biedt 2 software-pakketten aan: Pictostudio voor Office en Pictostudio Pro. Naast de Sinterklaaspictogrammen bevatten ze beiden de volledige bibliotheek met ruim 2.000 Visitaal-pictogrammen. En beide programma’s bieden je alle opties om zelf pictogrammen te bewerken: je kunt zelf gemakkelijk de kleur aanpassen, de tekst, het lettertype en nog veel meer.
Pictostudio voor Office en Pictostudio Pro worden ook allebei wekelijks automatisch aangevuld met nieuwe pictogrammen. 
Waarom dan toch 2 pakketten? Dat leggen we je graag uit op deze pagina: