Gepost op

Nieuwe Visitaal pictogrammen voor ondersteunde communicatie en logopedie

Ook deze week voegen we weer een nieuwe serie pictogrammen toe voor ondersteunde communicatie, deze keer allemaal op verzoek van gebruikers van Pictostudio. Van een logopediste van een grote zorginstelling kregen we het verzoek om een pictogram Luisteren naar muziek met een koptelefoon te maken, en een pictogram Kleren opruimen.
Van een logopediste in het speciaal onderwijs kregen we het verzoek om een pictogram Kwijlen te maken, zodat ze een leerling erop kunnen wijzen dat hij daar op moet letten. Ook het pictogram Seksualiteit hebben we op haar verzoek ontworpen en toegevoegd. Het is een variant op het eerdere pictogram Vrijen dat we ook hebben vernieuwd.

We gaan verder met het ontwerpen van nieuwe pictogrammen, wil je op de hoogte blijven dan kun je ons volgen via Twitter of word lid van onze Facebook-groep. Dan bent je altijd als eerste op de hoogte!

Mis je ook een begrip of pictogram? Laat het ons weten via contact@pictostudio.nl

  • Pictogram Brood bezorgen
  • Pictogram Kleren in kast leggen
  • Pictogram Kwijlen
  • Pictogram Muziek luisteren koptelefoon
  • Pictogram Seksualiteit

Wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office werken? Op deze pagina leggen we uit welk programma het beste past bij jouw situatie.