Gepost op

Corona-pictogrammen tweede lockdown

We hebben weer nieuwe corona-pictogrammen ontworpen voor de nieuwe lockdown en corona-maatregelen. We verwachten de komende week nog meer corona-pictogrammen toe te voegen, dus blijf ons volgen via Twitter of word lid van onze Facebook-groep. Dan bent je altijd als eerste op de hoogte!

  • Pictogram 3 personen bezoek
  • Pictogram 30 personen binnen
  • Pictogram bezoek 3 personen
  • Pictogram groep 4 personen
  • Pictogram winkelen_mondkapje.png
  • Pictogram winkelen_mondkapje_mandje.png

Als gebruiker van Pictostudio kun je direct aan de slag met deze pictogrammen, je hoeft niks te downloaden: als je Pictostudio opnieuw opstart (Pictostudio voor Office) of het browservenster ververst (Pictostudio Pro) worden de nieuwe pictogrammen automatisch geladen in het programma. Als je in de linker menubalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert verschijnen ze allemaal in beeld.

Wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office werken? Op deze pagina leggen we uit welk programma het beste past bij jouw situatie.