Gepost op

Update 28 september: pictogram Overleden en pictogram Spatscherm

Vandaag voegen we weer 5 nieuwe pictogrammen toe die we hebben ontworpen op verzoek van onze gebruikers.
Het pictogram Overleden is ontworpen op verzoek van een logopediste die bezig is met het ontwikkelen van infobladen met het thema ‘orgaandonatie’. We verwachten de komende weken meer pictogrammen rondom dit lastige onderwerp toe te voegen.

Het pictogram Spatscherm is gemaakt op verzoek van een logopediste die bezig is met het visualiseren van een nieuwe bezoekregeling. Nu de corona-besmettingen weer oplopen is het belangrijk dat we er samen voor zorgen dat kwetsbare cliƫnten veilig het contact met hun dierbaren kunnen onderhouden.

Het pictogram tovertafel was ook een verzoek. Steeds vaker zien we deze tovertafel in instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking of ouderenzorg. Het is een innovatieve, leuke en zinvolle dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, dus een pictogram voor tovertafel mag niet ontbreken in Pictostudio!

De nieuwe pictogrammen:

  • Pictogram Overleden
  • Pictogram Spatscherm
  • Pictogram Tovertafel
  • Pictogram Downloaden
  • Pictogram Downloaden laptop

Zelf pictogrammen bewerken en toepassen?

pictostudio_voor_office

Wil je ook zelf ondersteunde communicatie maken met pictogrammen? Ontdek hier de voordelen van Pictostudio Pro.
Pictogrammen bewerken en gebruiken in Microsoft Office? Dan kies je voor Pictostudio voor Office.

Als je het lastig vindt om te kiezen tussen beide pakketten kun je op deze pagina de eigenschappen van Pictostudio Pro en Pictostudio voor Office vergelijken.