Gepost op

Nieuwe pictogrammen in Pictostudio: Roddelen, Twijfelen, Geïrriteerd, Darten en Playmobil

We voegen ook vandaag weer 5 nieuwe Visitaal-pictogrammen toe die we allemaal hebben ontworpen op verzoek van onze gebruikers. Darten en Playmobil zijn eenduidige begrippen die passen binnen de categorie Vrije tijd. Roddelen, Twijfelen en Geïrriteerd zijn wat lastiger begrippen; juist bij dit soort pictogrammen voor emoties en sociale vaardigheden is het belangrijk om goed de tijd te nemen om tot een goede visualisatie te komen.


De bibliotheek van ruim 2.000 Visitaal-pictogrammen wordt continu ge-update, we hebben een lange wishlist met verzoeken uit zorg en onderwijs, en van thuisgebruikers. We proberen die zo goed mogelijk bij te houden en toe te voegen.

Dit zijn de pictogrammen die we vandaag hebben toegevoegd:

  • Roddelen
  • Twijfelen
  • Geïrriteerd
  • Darten
  • Playmobil

Gebruikers van Pictostudio kunnen de nieuwe pictogrammen meteen toepassen. Je hoeft niks te downloaden, gewoon Pictostudio opnieuw opstarten of het browservenster verversen en vindt de pictogrammen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.

Ontdek zelf hoe gemakkelijk je in Pictostudio pictogrammen kunt bewerken en toepassen

pictostudio_voor_office

Wil je ook zelf ondersteunde communicatie maken met pictogrammen? Ontdek hier de voordelen van Pictostudio Pro.
Pictogrammen bewerken en gebruiken in Microsoft Office? Dan kies je voor Pictostudio voor Office.

Als je het lastig vindt om te kiezen tussen beide pakketten kun je op deze pagina de eigenschappen van Pictostudio Pro en Pictostudio voor Office goed vergelijken.