Gepost op

Nieuwe pictogrammen ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk, zeker in tijden van Corona. Daarom hebben we vijf nieuwe pictogrammen ventilatie ontworpen en toegevoegd aan de bibliotheek van Pictostudio. Met deze pictogrammen kun je zelf gemakkelijk instructies, stappenplannen of stickers maken om het belang van frisse lucht en goede ventilatie te onderstrepen op school, instelling of kantoor.

  • Pictogram Ventilatie
  • Pictogram Raam open doen
  • Pictogram Raam dicht doen
  • Pictogram Frisse Lucht
  • Pictogram Raam open

Zelf direct stappenplannen maken met Pictogrammen

Als je een licentie hebt voor Pictostudio kun je de pictogrammen meteen toepassen; je hoeft niks te downloaden, als je het programma opnieuw opstart of het browservenster ververst vind je de pictogrammen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.


Als je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office wil werken horen we het graag via contact@pictostudio.nl.