Gepost op

Nieuwe pictogrammen: pictogram time out, pictogram time timer

De nieuwe pictogrammen zijn weer klaar: in Pictostudio kun je vanaf vandaag aan de slag met deze nieuwe pictogrammen, allemaal verzoeken van onze gebruikers. heb je ook een verzoek? Mail het ons via contact@pictostudio.nl

  • Pictogram Hond knuffelen
  • Pictogram In kleine stukjes snijden
  • Pictogram Snapchat
  • Pictogram Time out
  • Pictogram Time timer

Als je een licentie hebt voor Pictostudio kun je de pictogrammen meteen toepassen; je hoeft niks te downloaden, als je het programma opnieuw opstart of het browservenster ververst vind je de pictogrammen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.
Als je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office wil werken horen we het graag via contact@pictostudio.nl.