Gepost op

Nieuwe pictogrammen paard en boerderij

Update 7-7-2020: bekijk hier de laatste pictogrammen voor zorgboerderij en manege!
Het is zomer, en wat is er leuker dan voor je paard zorgen? Daarom voegen we de komende week nieuwe pictogrammen toe aan Pictostudio met allerlei begrippen en klusjes die je tegenkomt in de stal of op de zorgboerderij. We beginnen vandaag met pictogrammen voor de verzorging van paarden:

pictogrammen paard
  • Pictogram Graan
  • Pictogram Lopen met paard
  • Pictogram Pony borstelen
  • Pictogram Paardenstal uitmesten
  • Pictogram Stro
  • Pictogram Voerton

De komende week zullen we meer Visitaal-pictogrammen toevoegen, niet alleen rondom paarden maar ook voor andere dieren en klusjes op de stal of de boerderij. Ideaal om een instructie of stappenplan te maken, of in een dagschema of Pictokalender te gebruiken.
We hebben zelfs een nieuwe categorie toegevoegd aan Pictostudio. Als je die aanklikt zie je in één oogopslag alle relevante pictogrammen. De komende week wordt deze categorie verder aangevuld met nieuwe en bestaande pictogrammen:

pictogrammen zorgboerderij

Gebruikers van Pictostudio kunnen deze pictogrammen meteen toepassen, ze hoeven niks te downloaden: als je Pictostudio opnieuw opstart of het browservenster ververst worden de nieuwe pictogrammen automatisch geladen in het programma. Je ziet ze meteen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.

Mis je een pictogram of wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office werken? We vertellen je graag meer, stuur ons een mailtje via contact@pictostudio.nl.