Gepost op

Pictogram regenlaarzen en meer nieuwe pictogrammen in Pictostudio

De nieuwe pictogrammen staan weer klaar in Pictostudio: omdat het deze week flink regent moet je je regenlaarzen aan als je lekker naar buiten wilt. Daarom hebben we een pictogram Regenlaarzen aandoen en een pictogram Regenlaarzen uitdoen ontworpen. Die laarzen kun je maar beter ook aandoen als je de paardenstal gaat uitmesten. Of als je de vuilnis wegbrengt:

pictogram regenlaarzen pictogram stal uitmesten pictogram vuilnis wegbrengen
  • Pictogram Lachgas
  • Pictogram Paardenstal uitmesten
  • Pictogram Regenlaars aandoen
  • Pictogram Regenlaars uitdoen
  • Pictogram Vuilnis wegbrengen

Elke week voegen we nieuwe pictogrammen toe, meestal op aanvraag van onze gebruikers zoals deze week het pictogram Regenlaarzen aandoen. We maken ook steeds nieuwe stappenplannen, dagschema’s en een maandelijkse Pictokalender die je in Pictostudio Pro kunt openen en aanpassen.

Als gebruiker van Pictostudio kun je verzoeken indienen voor nieuwe pictogrammen en stappenplannen, we proberen zo veel mogelijk aan de wensen van onze gebruikers tegemoet te komen. De bibliotheek met pictogrammen moet zo goed mogelijk aansluiten op de dagelijkse praktijk van cliënten en verzorgers en familieleden.

Als gebruiker van Pictostudio kun je deze pictogrammen meteen bewerken en toepassen in dagschema’s, stappenplannen en WORD-documenten. De pictogrammen worden automatisch toegevoegd, je hoeft niks te downloaden: elke keer als je Pictostudio voor Office opnieuw opstart of het browservenster ververst (Pictostudio Pro) verschijnen de nieuwe pictogrammen automatisch in Pictostudio. Als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert verschijnen de laatst toegevoegde pictogrammen automatisch in beeld.