Gepost op

Nieuwe zomerpictogrammen in Pictostudio

De zomer is nu echt begonnen, en we mogen weer naar buiten! Lekker omnder een parasol of in de schaduw onder een boom. Zonnebril op, cocktail bij de hand;) Pas wel goed op dat je niet gebeten wordt door een teek!
Deze nieuwe zomerse pictogrammen staan vandaag voor je klaar in Pictostudio, je kunt er meteen mee aan de slag:

  • Pictogram parasol
  • Pictogram In de schaduw
  • Pictogram Zonnebril
  • Pictogram Cocktail
  • Pictogram Teek

Als je een licentie hebt van Pictostudio kun je de nieuwe pictogrammen meteen toepassen. Je hoeft niks te downloaden, gewoon Pictostudio opnieuw opstarten of het browservenster verversen en je vindt de nieuwe pictogrammen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ aanklikt.


Mis je een pictogram of wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office ? Mail ons even via contact@pictostudio.nl.