Gepost op

Nieuwe pictogrammen mondzorg en tanden poetsen

Een gezond gebit is belangrijk voor de gezondheid, ook voor mensen met een verstandelijke beperking of communicatieve beperking. Daarom gaan we de komende tijd extra pictogrammen ontwerpen rondom tandenpoetsen en mondzorg. Hieronder vind je alvast 5 nieuwe pictogrammen die je meteen kunt gebruiken in een dagschema of stappenplan als je Pictostudio gebruikt:

  • Pictogram Elektrische tandenborstel
  • Pictogram Opzetborstel
  • Pictogram Tandpasta op tandenborstel
  • Pictogram Elektrisch Tandenpoetsen
  • Pictogram Mond spoelen

Als je een licentie hebt voor Pictostudio kun je de nieuwe pictogrammen meteen gebruiken. Je hoeft niks te downloaden, gewoon Pictostudio opnieuw opstarten of het browservenster verversen en je vindt de pictogrammen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.
Mis je een pictogram of wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office ? Mail ons even via contact@pictostudio.nl.