Gepost op

Nieuwe pictogrammen Administratie

pictogrammen administratie pictogram huur

Vandaag voegen we 5 nieuwe pictogrammen toe rondom het thema ‘Administratie.’ Voor iedereen is het belangrijk om zijn geldzaken en andere papieren goed te beheren. Als je grip op je leven wilt krijgen en zelf de regie wil hebben moet je ervoor zorgen dat je zaken goed geregeld zijn. De nieuwe pictogrammen van dandaag zijn:

  • Pictogram Administratie
  • Pictogram Inkomen
  • Pictogram Uitgaven
  • Pictogram Huur
  • Pictogram Kassabon

Met de software van Pictostudio kun je deze pictogrammen meteen toepassen in dagschema’s of WORD-documenten. Je hoeft niks te downloaden: als je Pictostudio voor Office opnieuw opstart of het browservenster ververst Pictostudio Pro) worden de nieuwe pictogrammen automatisch geladen in het programma. Je ziet ze meteen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.