Gepost op

Pictogram dodenherdenking en pictogram bevrijdingsdag

Het is een bijzondere week, we herdenken eerst de slachtoffers van de tweede wereldoorlog met twee minuten stilte en een dag later vieren we feest. Bevrijdingsdag, de dag waarop we vieren dat we al 75 jaar in vrede en veiligheid mogen leven in Nederland. Dat geldt voor iedereen, christen, moslim, jood, wit of zwart: we zijn allemaal vrij om te leven zoals we willen. Ook al is het dit jaar net even anders, toch herdenken we de gevallenen en vieren we de vrijheid. Want het leven gaat door.

Pictogram dodenherdenking en pictogram bevrijdingsdag
  • Pictogram Dodenherdenking
  • Pictogram Dodenherdenking stil zijn
  • Pictogram Bevrijdingsdag
  • Pictogram Volkslied
  • Pictogram Ramadan

Gebruikers van Pictostudio kunnen de nieuwe pictogrammen meteen toepassen. Je hoeft niks te downloaden, gewoon Pictostudio opnieuw opstarten of het browservenster verversen en vindt de pictogrammen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.
Mis je een pictogram of wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office ? Mail ons even via contact@pictostudio.nl.