Gepost op

Pictogram koningsdag, tompouce en meer feesten

Wat een rare koningsdag beleven we dit jaar, maar natuurlijk gaan we toch lekker feestvieren. Veilig thuis, of in de tuin. En gelukkig mag je nog wel een lekkere tompouce eten. Ter gelegenheid van koningsdag hebben we ook het pictogram koning en het pictogram koningin opgefrist, die kunnen zo weer jaren mee. Leve de koning!

pictogram koningsdag
  • Pictogram Koningsdag
  • Pictogram Koning
  • Pictogram Koningin
  • Pictogram Koningspaar
  • Pictogram Kroon
  • Pictogram Tompouce

Gebruikers van Pictostudio kunnen deze pictogrammen meteen toepassen, ze hoeven niks te downloaden: als je Pictostudio opnieuw opstart of het browservenster ververst worden de nieuwe pictogrammen automatisch geladen in het programma. Je ziet ze meteen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.

Mis je een pictogram of wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office werken? We vertellen je graag meer, stuur ons een mailtje via contact@pictostudio.nl.