Geplaatst op

Breaking news: nieuw pictogram Valentijnsdag

Morgen is het weer zover; misschien heb je stiekem een crush op iemand, of wil je je geliefde gewoon een lief kaartje sturen… Valentijnsdag is dé dag voor romantische zielen en (gebroken) harten.

Gelukkig staat er sinds vandaag een nieuw pictogram Valentijnskaart in Pictostudio voor je klaar. Je kunt de naam natuurlijk aanpassen, dus laat je fantasie de vrije loop en maak er een mooi romantische dag van…

In Pictostudio vindt je dit pictogram als je op `Valentijn’ zoekt, of onder het kopje ‘Recent toegevoegd’.
Benieuwd welke nieuwe pictogrammen we deze week ook hebben toegevoegd? Hier lees je er meer over.

Screenshot pictogram 'valentijnskaart' bewerken in Pictostudio Pro.

We hebben natuurlijk nog veel meer pictogrammen rondom thema’s als liefde, intimiteit en seksualiteit. Hieronder zie je een kleine greep:

Visitaal-pictogrammen voor verliefd, verkering, lentekriebels, ik denk aan je, verkering en vrijen.

Wekelijks voegen we nieuwe Visitaal-pictogrammen toe aan onze programma’s. We ontwerpen nieuwe pictogrammen op basis van de actualiteit of op verzoek van ouders, zorgverleners en leraren. Ook vernieuwen we regelmatig bestaande pictogrammen. Soms herzien we een pictogram naar aanleiding van een maatschappelijke discussie, technische ontwikkelingen (zoals telefoons, computers en televisies) of omdat een pictogram bij cliënten tot verwarring leidt.

Nieuwe Visitaal-pictogrammen zijn direct beschikbaar in onze apps, het overzicht in alle programma’s wordt automatisch bijgewerkt. Met Pictostudio Pro kun je eenvoudig dag- en weekschema’s, stappenplannen en stickervellen met pictogrammen ontwerpen. Met Pictostudio voor Office kun je onze pictogrammen aanpassen en toevoegen aan Word-documenten. PictoCanvas stelt je in staat om Visitaal-pictogrammen voor logopedie op afstand of tijdens een online vergadering in te zetten.

We bieden van alle programma’s een gratis demoversie aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Weet je niet zeker welke van onze producten het beste bij jouw wensen aansluit? Met dit handige overzicht kun je eenvoudig de verschillende Pictostudio-diensten met elkaar vergelijken.

Heb je een vraag of suggestie? Neem direct contact met ons op.