Geplaatst op

Geen 1 april-grap, maar wel 10 nieuwe Visitaal-pictogrammen!

Visitaal-pictogrammen voor bier, biertje drinken, cafe, drank alcohol, dronken, paasei, nageltang, thermometer en wijn.
De nieuwe pictogrammen van deze week

Nee het is geen grap, ook deze week krijgen gebruikers van Pictostudio voor Office weer 10 nieuwe Visitaal-pictogrammen. U ziet ze alleen niet in het scherm met ‘Recent toegevoegd’. Dat komt omdat we onze pictogrammen-bibliotheek continu bijwerken, en momenteel bezig zijn met een restyling van alle Visitaal-pictogrammen. Ze staan dus wel in uw bibliotheek, maar als vervanging van een eerdere versie voor hetzelfde begrip.

Oude en nieuwe pictogram voor wijn.

De restyling is nodig omdat veel pictogrammen verouderd zijn en daardoor vaak ook niet goed werken op het scherm van een tablet of smartphone. Ter illustratie ziet u hierboven het pictogram voor ‘wijn’ dat we na jaren trouwe dienst hebben vervangen. Je kunt een wijn tenslotte jarenlang bewaren maar ooit komt de dag dat je een fles moet opdrinken om plaats te maken voor een nieuwe fles. Met pictogrammen is dat net zo. Proost!