Prijzen en pakketten

Pictostudio Hallo is een chat- en messaging app waarmee cliënten elkaar en hun netwerk (ouders, familie, vrienden, begeleiders) veilig simpele berichten met Visitaal-pictogrammen kunnen sturen.

Omdat sommige mensen een kleine groep vrienden hebben en anderen liever met de hele familie contact willen onderhouden, bieden we 5 verschillende pakketten voor vrienden en gezinnen aan. Je kunt een licentie voor alleen jezelf of het hele gezin afnemen.

Alle genoemde prijzen zijn per jaar.

Aantal gebruikers Pakketprijs
1 gebruiker € 10,00
2 gebruikers € 15,00
Gezinspakket 3 gebruikers € 19,50
Gezinspakket 5 gebruikers € 30,00
Familiepakket 10 gebruikers € 55,00
Meer dan 10 gebruikers Aanvragen

Let op: je sluit een jaarabonnement af voor Pictostudio Hallo en alle genoemde prijzen zijn per jaar. Na het eerste jaar is het abonnement per maand opzegbaar.

Weet je niet zeker welke van deze situaties op jou van toepassing is? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Voor zorginstellingen en scholen bieden we ook pakketten aan voor 25, 50, 100 en zelfs meer dan 500 gebruikers aan. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op via contact@spelpartners.nl.

De prijzen op deze pagina gelden voor alle Europese consumenten en zijn inclusief BTW. De prijzen op deze website zijn onderhevig aan wijzigingen en correcties. Op onze producten en diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.