Gepost op

Pictogrammen Valentijnsdag

Het is vandaag Valentijnsdag! Heb jij al een Valentijnskaart gekregen? Of verstuurd aan iemand waar je een fijn gevoel van krijgt? Misschien ben je wel verliefd, of is er iemand die jou stiekem heel lief vindt.

We hebben in Pictostudio pictogrammen over liefde, verliefdheid en relaties voor iedereen. We hebben ook een serie over intimiteit en seksualiteit, en binnenkort voegen we een hele serie pictogrammen toe uit de Toolkit Lichaam en Seksualiteit die we eerder met Visitaal, Kentalis en Rutgers ontwikkelden. Hou onze social media in de gaten! En wees vandaag een beetje extra lief voor elkaar;)

  • Pictogram Valentijnskaart
  • Pictogram Verliefd
  • Pictogram Knuffelen
  • Pictogram Kussen
  • Pictogram Ik denk aan je

Zelf pictogrammen bewerken en toepassen in Pictostudio?

Wil je ook aan de slag met ondersteunde communicatie en pictogrammen? Snel een dagschema of instructie maken? Ontdek hier de voordelen van Pictostudio Pro.
Wil je pictogrammen bewerken en toepassen in Microsoft Office? Kies dan voor Pictostudio voor Office.

corona-pictogrammen-dagschema

Er zijn 2 pakketten: Pictostudio voor Office, hiermee kun je snel en eenvoudig pictogrammen bewerken en plaatsen in programma’s als Microsoft Office, en Pictostudio Pro, een uitgebreid programma in de browser met veel extra mogelijkheden.
Benieuwd welk pakket het beste bij jou past?