Gepost op

De laatste nieuwe pictogrammen van 2020?

Het zijn de laatste loodjes, ook wij bereiden ons voor op de feestdagen. Op de valreep hebben we nog 5 nieuwe pictogrammen voor onze gebruikers klaarstaan. Het is weer een gemengde set, met een paar verzoeknummers van gebruikers; zoals het pictogram Bordspel spelen, leuk en gezellig, zeker tijdens de kerstvakantie! En een frituurpan heb je de komende week natuurlijk ook nodig als je oliebollen wil bakken! Of lekkere frietjes…

Of dit de laatste nieuwe pictogrammen van 2020 zijn? Misschien wel, maar je weet het nooit zeker;)
Dus hou onze social media in de gaten, of kijk geregeld in Pictostudio of er een nieuwe set picto’s voor je klaarstaat.

  • Pictogram Bordspel spelen
  • Pictogram Frituurpan
  • Pictogram Gitaar spelen
  • Pictogram Planten sproeien
  • Pictogram Water drinken

Met Pictostudio kan iedereen zelf met meer dan 2.000 Visitaal pictogrammen ondersteunde communicatie-materialen maken. 

Wekelijks voegen we nieuwe pictogrammen toe aan Pictostudio: met een licentie kun je ze meteen toepassen: als je het programma opnieuw opstart (Pictostudio voor Office) of je browservenster ververst (Pictostudio Pro) worden de nieuwe pictogrammen automatisch geladen in het programma. Als je links in de menubalk klikt op ‘Recent toegevoegd’ krijg je ze allemaal in beeld.

Je kunt kiezen uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office en Pictostudio Beide programma’s bevatten alle ruim 2.000 Visitaal-pictogrammen en alle bewerkings-opties. Pictostudio voor Office en Pictostudio Pro worden allebei wekelijks automatisch aangevuld met nieuwe pictogrammen. 
Om je de juiste keuze gemakkelijker te maken hebben we hier de twee pakketten vergeleken.

Wil je meteen aan de slag met Pictostudio? Of mis je een pictogram? We horen graag van je via contact@pictostudio.nl.