Gepost op

De nieuwe pictogrammen van deze week: van pictogram Sinterklaas tot pictogram Knipoog

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, Sinterklaas en Piet delen pakjes uit! Daarom delen wij alvast nieuwe pictogrammen uit, voor lieve én stoute kinderen. En dat doen we natuurlijk met een knipoog;)
En ook al mogen we voorlopig nog geen bijeenkomst organiseren, als we volgend jaar allemaal gevaccineerd zijn komen we vast weer bij elkaar om te overleggen, te trainen of te vergaderen. En dan is een pictogram Flipover natuurlijk onmisbaar!

  • Pictogram Kado van Sinterklaas
  • Pictogram Sinterklaas op zijn paard
  • Pictogram Flipover
  • Pictogram Bijeenkomst
  • Pictogram Knipoog

Zelf ondersteunde communicatie maken met pictogrammen

Met de software van Pictostudio kan iedereen zelf aan de slag met de corona-pictogrammen en de bibliotheek met meer dan 2.000 pictogrammen voor ondersteunde communicatie. 

Elke week voegen we nieuwe pictogrammen toe: als je een licentie hebt kun je ze meteen gebruiken: als je het programma opnieuw opstart (Pictostudio voor Office) of je browservenster ververst (Pictostudio Pro) worden de nieuwe pictogrammen automatisch geladen in het programma. Als je links in de menubalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert zie je ze allemaal in beeld.

Je kunt bij Pictostudio kiezen uit 2 pakketten: Pictostudio voor Office en Pictostudio Pro
Allebei de programma’s bevatten de hele bibliotheek met ruim 2.000 Visitaal-pictogrammen en alle bewerkingsmogelijkheden. Zowel Pictostudio voor Office als Pictostudio Pro worden wekelijks automatisch aangevuld met nieuwe pictogrammen. 
Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we hier de twee pakketten vergeleken.

Wil je zelf werken met Pictostudio? Of mis je een begrip of pictogram? We helpen je graag op weg, stuur ons een mailtje via contact@pictostudio.nl.