Gepost op

Nieuwe pictogrammen hitteplan

Wat een weer! Het is de eerste hittegolf van het jaar, daarom hebben we een speciale serie pictogrammen hitteplan ontworpen. Met deze pictogrammen in Pictostudio maak je eenvoudig zelf een hitteplan voor je cliënten, leerlingen of familieleden. De pictogrammen hittegolf staan vanaf vandaag voor je klaar in Pictostudio voor Office of Pictostudio Pro:

pictogrammen hitteplan
 • Pictogram Airco
 • Pictogram Hittegolf
 • Pictogram Voetenbadje
 • Pictogram Weerbericht
 • Pictogram Zweten

Extra pictogrammen hitteplan

We bleken nog wat pictogrammen rondom het hitteplan te missen, dus die hebben we snel bij ontworpen en toegevoegd aan de bibliotheek van Pictostudio. Ter verkoeling hebben we hebben ook wat lichte bewolking en een verkoelende regenbui toegevoegd;)

 • Pictogram Warm thermometer
 • Pictogram Koud thermometer
 • Pictogram Temperatuur warm
 • Pictogram Temperatuur koud
 • Pictogram Licht bewolkt
 • Pictogram Regenbui

Hieronder zie je een selectie van andere pictogrammen rondom de thema’s hitteplan en hittegolf.

pictogrammen hittegolf

Meer informatie over het hitteprotocol toepassen op je werk vind je op de website Kennisplein Gehandicaptensector.

Als je een licentie hebt voor Pictostudio kun je de nieuwe pictogrammen meteen gebruiken. Je hoeft niks te downloaden, gewoon Pictostudio opnieuw opstarten of het browservenster verversen en je vindt de pictogrammen als je in de linkerbalk ‘Recent toegevoegd’ selecteert.


Mis je een pictogram of wil je zelf met Pictostudio Pro of Pictostudio voor Office ? Mail ons even via contact@pictostudio.nl.